BREAKING NEWS
latest

Download Lagu TOMOK - Bekas Kekasih Mp3


Download Lagu TOMOK - Bekas Kekasih Mp3

Download Lagunya: Download Disini! (2.45 MB)

Mulai sejak kemarin, photo dikongsi Tomok di web sosial yang memperlihatkan dirinya sendiri berhias cantik menjadi 'wanita', tular terus mencetuskan simbol pertanyaan apakah yang laku terhadap vokalis ini.

Tetapi, tak susah menafsir seluruhnya yaitu gimik terhadap pelancaran single teranyar berjudul Sisa Kekasih ciptaan Aizat Amdan.

Dalam diam, Tomok merakamkan single itu justru video muzik yang menghadirkan Beto Kusyairy, telah disediakan lebih kurang 1 bulan saat kemarin.

Tomok atau nama sesungguhnya, Shah Indrawan Ismail memberi tahu, video muzik pedoman Rosli itu mula dimuat naik di YouTube pas jam 11.09 pagi barusan.

Lebih Tomok, single Sisa Kekasih bakal dilancarkan dengan digital mulai jam 12 tengah ini malam.

"Ini pertama kali saya mengenakan pakaian wanita... Rada ganjil serta kekok. Tetapi semuanya itu dibikin untuk menghidupkan kembali alur cerita dalam video muzik ini.

“Malah, idea narasi lahir dibanding ilham saya serta ditranslate pengarah video muzik ini," tuturnya terhadap BH Online.

Di tanya kenapa butuh 'drag' atau mengenakan pakaian seperti wanita, Tomok berkata:

"Dia butuh dibikin, bukan berencana diada-adakan kerana kita mahu menuturkan gosip serta realiti sewaktu," tuturnya.

Tomok yang mula dikenali menerusi kelompok New Boyz mengharapkan peminat serta netizen bisa menyaksikan alur cerita video muzik itu dari mula sampai akhir.

"Saya berharap semua bisa simak video muzik lagu ini hingga sampai habis," tuturnya.

Sisa Kekasih yaitu single pertama dipropagandakan buat album teranyar Tomok yang dijangka ditawarkan, tahun depannya.

Dalam perubahan beda, Tomok bakal menjayakan konsert berbarengan Black Hanifah di Dewan Filharmonik Petronas (DFP) pada 28 November depan.

Konsert Tomok VS Black yaitu pada persembahan yang dapat menghangatkan hari lahir ke-20 Orkestra Filharmonik Malaysia (MPO).

Download Lagu TOMOK - Bekas Kekasih Mp3

« PREV
NEXT »

No comments

Facebook Comments APPID